söndag 28 maj 2017

En smakebit på søndag - Förnedringen

Lördagen var helhärlig! Vi var på en kombinerad loppis och auktion på bygdegården, därefter var det dags att handla lite och när vi kom hem tog vi det lugnt ett tag innan det var dags att grilla för första gången i år. Det var härligt varmt ute och t o m jag frös inte för en gångs skull. Söndagen ska vi börja med hotellfrukost och sen blir det besök på bakluckeloppisen på Ulva Kvarn.

Men nu är det dags för En smakebit på søndag som anordnas av Flukten fra virkeligheten. Det går ut på att man bjuder på en smakbit från boken man läser och det finns bara en regel = no spoilers!

-----------------

Min smakbit kommer från sidan 73 i Förnedringen av Tinna Lindberg (titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken)
"Mannen på elefanten var klädd i en kortärmad, rosa pikétröja med något som såg ut som ett A4-papper fäst med säkerhetsnålar på ryggen. Runt magen satt en midjeväska. Nertill var ha däremot helt naken, förutom en röd sko i mockasinmodell som dinglade från foten i takt med elefantens steg. Mannen var fastbunden med en sinnrik konstruktion av rep. Ett var knutet runt hans handleder och löpte under och runt elefantens hals. Ett annat satt fast i mannens fotleder och runt det stora djurets mage. Dessutom hade han ett rep runt midjan som var säkrat under elefantens svans."


10 kommentarer:

 1. inget vidare... tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 2. Tack för smakbiten - det lät ytterst obehagligt!

  SvaraRadera
 3. Hotellfrukost, något av det bästa jag vet :) Hoppas den var bra!

  SvaraRadera
 4. Kul med en författare som arbetar på UD.

  SvaraRadera
 5. Men fy vad läskigt. Den här boken kände jag inte till. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 6. Tack för smakbiten. Verkar som en otäck historia.

  SvaraRadera
 7. Tack för smakebiten, inte någon rolig situation.

  SvaraRadera
 8. Usch då! Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 9. spännande författare. tack för smakebiten!

  SvaraRadera