tisdag 30 maj 2017

Top Ten Tuesday - Efterlängtade boksläpp andra halvan av 2017

Och så var det bara att dra på sig tjocka tröjan igen! Det var ju precis lagom varmt i början på veckan och jag kunde äntligen släppa lite på det här med varma kläder. Inte nog med det, vi bytte till "sommarlakan i helgen och jag tog bort extrapläden igår. Det fick man ju sota för tidigt i morse då jag vaknade av att jag tyckte det var lite kyligt och längtade efter min extrapläd. Jag tror jag helt enkelt får plocka fram den igen.

Jag får nog helt enkelt "jobba" ordentligt så jag håller värmen. Det första idag idag får då bli Top Ten Tuesday där det handlar om boksläpp under andra halvan av året.

Top Ten Most Anticipated Books For The Second Half of 2017

-----------

Jag har jättedålig koll på boksläppen undr året och i år har jag faktiskt t o m försökt undvika att hålla koll på vad som kommer ut och när för att inte dra på mig alldeles för många böcker. Men nu får jag nog hoppa runt lite och kolla vad som skulle kunna vara något för mig. (böckerna är inte listade i någon inbördes ordning)

1. Bakom gallret av Maude Julien & Ursula Gauthier
2. Granitmannen av Sirpa Kähkönen
3. De döda små av Emma Flint
4. Tysta rop av Angela Marsons
5. Svallvågor av Amanda Jennings
6. Hon som vakar av Carole Eriksson
7. Ravenspur av Conn Iggulden
8. Vänner i nöd, vänner i död av Pia F Davidson
9. Pappas pojke av Emelie Schepp
10. Stora stygga vargen av Nele Neuhaus

3 kommentarer:

  1. Jag har ju fortfarande inte börjat läsa Emelie Schepps serie, men om jag hade gjort det så skulle jag nog se fram emot den nya också :)

    SvaraRadera
  2. Många nya tips här. ;)

    SvaraRadera
  3. Finns många att längta efter :)

    SvaraRadera