torsdag 4 maj 2017

Hett i hyllan #90Riktigt soligt ute, äntligen! Tyvärr blåser det lite kallt men enligt prognosen ska det bli varmare lite senare på dagen. Och i morgon ska det visst bli riktigt varmt. Kanske att jag snart kan skala av mig en av tröjorna till att börja med.

Nu är det i alla fall dags för Monikas Hett i hyllan och hon säger

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

------------

Den här gången har jag plockat fram en bok som legat i bokhyllan sedan 2014

Jonny Liljas skuld av Olle Lönnaeus (titeln är länkad till Adlibris och där finns mer info om boken)Jag vann alltså den här boken i en utlottning och när jag fick hem den så var tanken att sätta igång direkt med att läsa den. Men som vanligt kom andra böcker emellan och så har den fallit i glömska där borta i bokhyllan. Kanske dags att sätta igång med den nu?3 kommentarer:

  1. Den kom sambon hem med en dag och jag tyckte ju den lät bra, men den är oläst även i min hylla.

    SvaraRadera
  2. Jag har aldrig läst något av honom.

    SvaraRadera
  3. Den är säkert superbra, jag tänkte lyssna på den.

    SvaraRadera