fredag 5 maj 2017

Helgläsning

Vilken tur jag har, läslusten bara håller i sig. Det kan nog ha mycket att göra med att jag tyckt mycket om de böcker jag läst och att jag lyckats få till en blandning som fungerar perfekt för mig. Eftersom det är fredag så är det dags att planera helgens läsning. De här helgen blir det inte lika mycket lästid som de senaste helgerna för nu startar loppissäsongen. Och den går igång med buller och bång med Världens största bakluckeloppis på Solvalla. Förra året missade vi deras Världsrekordförsök men i år ska vi dit! Med tanke på hur stort det är så lär hela den dagen gå åt och när man kommer hem är man så mör att man helt enkelt inte orkar koncentrera sig på läsningen. Optimist som jag är när det gäller läsningen så tänker jag ändå planera för att hinna med att läsa en hel del, mest för att det inte är några tunga böcker jag ska läsa.
Det jag tänkt läsa i helgen är


Händig man sökes av Jöns Hellsing
Har jag kommit en bit i redan.Hallahem: Striden i skogen av Susanne Trydal & Daniel Åhlin

Och jag hoppas hinna med att i alla fall börja på
Det stora arvet av Olof Jönsson


Allt hänger ändå på hur mycket tid och ork loppisbesöket tar, har jag otur så tar loppisbesöket så mycket ork att jag sen ligger utslagen hela nästa dag och då blir det inte mycket läst.

Vad har du tänkt dig att läsa i helgen?


3 kommentarer:

  1. Det stora arvet var en ny bok för mig.

    SvaraRadera
  2. Hallahem-serien skall jag också läsa. Vår dotter har läst och skrivit om den, och jag är också nyfiken på den. Men, först måste jag läsa ikapp min boktrave med bland andra Mitt namn är Lucy Barton, som jag hoppas hinna läsa ut i dag och sedan skall jag fortsätta med en bok om hur de som i början av 1900-talet kallades fosterbarn behandlades av samhället, hur de annonserades ut eller såldes på auktion till lägstbjudande. Författaren är Eva F Dahlgren.

    SvaraRadera