måndag 10 oktober 2016

Chevy av Amanda Tartt

Titel: Chevy
Författare: Amanda Tartt
Format: E-novell
Antal sidor: 40
Förlag: Hoi förlag
Recensionsexemplar

"Too fucking hot", sa han och vred upp skruvkorken på vattenflaskan också. Han vände ansiktet uppåt och lät vattnet rinna över huvudet, ned över halsen och bröstet innan det fortsatte in under snickarbyxorna. "Too fucking good", sa han när han knäppte upp spännena strax nedanför axlarna och lät framsidan falla ned över skrevet. Sanna kunde se att han sneglade på henne. När han såg att hon lagt märke till hans blick, gav han henne en blinkning som kanske inte var helt oskyldig, eller så spelade han med henne, drev med den lust han måste ha sett i hennes ögon."

---------------------

Chevy är sjätte novellen om Sannas erotiska äventyr runt om i världen.Jag har ju läst alla de tidigare novellerna och tyckt om dem så mina förväntningar var minst sagt höga.

Det första som dyker upp i huvudet på mig när jag börjar läsa är de här kalendrarna med lättklädda snyggingar, som man ser lite då och då. Dvs kalendrar med bilder på lättklädda brandmän, poliser, byggarbetare osv. Rick skulle passa perfekt i en sådan kalender och när Kyle så småningom dyker upp i handlingen så visar det ju sig att han nog också skulle passa perfekt som bild för någon månad av året.

Det här är en riktigt sexig och het berättelse, och det är ju så det ska vara när det handlar om Sanna. Jag tycker fortfarande väldigt bra om Sanna, det är en tjej i min smak. Hon är en stark och självständig kvinna som vet sitt eget värde, hon är rak med vad hon vill och tar för sig det som bjuds.

Något som slår mig varje gång jag läser en av de här novellerna är att de verkligen är skrivna för kvinnor, bara en kvinna kan förstå vad andra kvinnor uppfattar som erotiskt och skriva om det utan att någonsin korsa den där fina linjen som skiljer erotik från porr.

Tack Amanda Tartt för rec.exet!

Mer info om författaren och hennes noveller finns på Amanda Tartts websida

Mina recensioner av de tidigare novellerna

Choklad
Champagne DP
Chevalier
Chianti
Chancery Lane


Chevy finns att köpa hos t ex

Adlibris E-novell
Bokus E-novell


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar