torsdag 6 oktober 2016

Hett i hyllan #60


Sovit gott och länge i natt, "luftat" pojkarna, druckit de obligatoriska muggarna med thé så nu är jag "fit for fight". Och jag börjar med Monikas Hett i hyllan. Hon skriver

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

-------------

 Den här gången blir det två böcker eftersom de hänger ihop.

De obotliga optimisternas klubb av Jean-Michel Guenassia (titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken) köpte jag på en bokrea (kommer inte ihåg vilket år). Med den titeln var boken så lockande att jag inte kunde låta bli. Den är fortfarande lockande men tiden har bara inte räckt till.Den tjeckiske tangodansörens otroliga liv är en fristående fortsättning på ovanstående bok och den har en lika lockande titel me jag kan ju inte läsa den om jag inte har läst den första boken. Alltså väntar den också i bokhyllanJag är fortfarande lika lockad av de här två böckerna och kommer definitivt att läsa dem förr eller senare, så fort jag har lite mer tid. Ge mig 24 timmar till på dygnet!2 kommentarer:

  1. De obotliga optimisternas klubb har jag också stående i hyllan. Hade ingen aning om att det finns en fortsättning.

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga titlar! Inte läst någon av dem, men titlarna gör en ju nyfiken :)

    SvaraRadera