torsdag 20 oktober 2016

Hett i hyllan #62Veckan har gått alldeles för fort och det är redan torsdag. Och på torsdagar är det dags för Monikas Hett i hyllan. Hon skriver

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

-----------

Den här gången blir det ännu en av mina loppisfynd. Jag har varitoch är nyfiken på Mo Yan så när jag hittade den här på en bakluckeloppis så var det ett perfekt tillfälle att köpa en bok av honom billigt. (OBS! Titeln är länkad till Adlibris och där finns mer info om boken)


Vitlöksballaderna av Mo Yan
På det sättet är loppisar och second-hand perfekt - jag kan köpa böcker av författare som jag ännu inte provat på och det är så billigt att även om jag sen inte skulle gilla boken så lär jag inte ångra att jag lagt ner alltför mycket pengar på boken med tanke på att den troligtvis bara kostat ca 20,-. Jag är fortfarande lika nyfiken men har bara inte haft tid än att prova om jag gillar böcker av just den här författaren.

4 kommentarer:

 1. Second hand är lite förödande för bokhylleutrymmet så jag brukar undvika det ;-)
  Mo Yan är faktiskt en författare som jag inte alls är nyfiken på. Underligt nog.

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen för att jag inte har lyckats hitta någon bra loppis/second-hand ;)

  SvaraRadera
 3. Har läst flera av Mo Yans böcker och tycker mycket om dem.

  SvaraRadera
 4. Var också nyfiken på Mo Yans böcker. Lånade Vitlöksballaderna på biblioteket, men nej det var inget för mig, läste inte långt alls. Tur att det bara var ett lån. Böcker på loppis är annars ett utmärkt sätt att införskaffa böcker! :)

  SvaraRadera