tisdag 1 januari 2019

Hyllvärmare 2019Det gick så bra med att läsa undan hyllvärmare under 2018 så jag tänkte faktiskt fortsätta med det under 2019 också.  Kravet på en hyllvärmare är att den ska ha stått i bokhyllan minst ett år. Jag hoppas det är fler som vill hänga på. Visa då gärna vilka böcker du planerar att läsa och vad du har för mål och lägg en länk till inlägget i kommentarerna så jag kan hitta dig och lägger du ut på Instagram så är det #hyllvärmare2019 som gäller. Var och en får välja själv ett mål för sin läsning.

Böckerna jag väljer från ärJag kommer inte att göra en specifik läsahög utan väljer fritt från den bokhylla där de flesta böckerna är hyllvärmare. Mitt mål är att försöka klara samma som under 2018, dvs i genomsnitt 2 hyllvärmare/månad.


3 kommentarer:

  1. Jag hänger gärna på med hyllvärmarna! Hade någon idé om att försöka klämma en per månad. Herregud, jag har olästa böcker från 80-talet i hyllan. Skämskudde.

    SvaraRadera
  2. Jag får återkomma om vilka hyllvärmare det blir, först ska jag sortera ut dem ur alla mina bokhögar och rensa bland den. Men sen kommer ett inlägg om just detta.

    SvaraRadera
  3. Jag har haft som mål att beta av hyllvärmare under flera år. Men först förra året gick det lite bättre efter att jag faktiskt valt ut några. Idag fick jag till vilka jag åtminstone ska läsa i år. Om jag inte gör det så ska de rensas bort. En är redan läst :-).

    SvaraRadera