lördag 5 januari 2019

Veckans bokmärke vecka 1 2019


Vad har du mellan sidorna den här veckan? Är det senaste kvittot från ICA, ett gem från jobbet eller kanske du också alltid använder ett bokmärke? Är det inte dags att visa upp vad du använder just nu? Eller kanske du är som jag, samlar på bokmärken? Oavsett vad du använder, visa upp det! Lägg gärna en länk i kommentarerna så jag också kan se vad du har mellan sidorna.

------------------

Den här gången blir det ett bokmärke jag haft ganska länge


Som man ser på bilden så är det ett väldigt enkelt bokmärke, i princip bara ett snöre med en kula i var sin ände, men den funkar ju hur bra som helst. Jag fick den av en kompis för många, många år sen. Jag har alltid en bok med mig så att jag kan sitta och läsa så fort jag får en stund över. På den tiden hade jag inga bokmärken utan stoppade in vad jag råkade ha till hands mellan sidorna. Det var vid något sånt tillfälle hon gav mig den där som hon "hade hittat hemma" så jag skulle ha något bättre än t ex en avriven bit från en tidning att ha som bokmärke. 


3 kommentarer:

 1. söt, mina veckans favoriter:
  https://hannelesbibliotek.blogspot.com/2019/01/tva-favoriter.html

  SvaraRadera
 2. Enkelt är bra! Mitt märke denna gång också ytterst enkelt. Och gratis. Om man bortser från det det en gång hängde på, alltså ...

  SvaraRadera
 3. Boklysten - har du sett att jag lagt ut bokmärke den här veckan också???

  SvaraRadera