lördag 27 januari 2018

Veckans bokmärke



Jag började med post-it-lappar, kvitton och vad jag nu råkade få tag på när jag behövde någonting att lägga mellan sidorna för att markera var jag var i boken, men när jag väl hade skaffat mitt första bokmärke så var jag såld och nu är det bara riktiga bokmärken som gäller. Och det har nu hunnit bli en riktig samling så då passar det ju bra att visa upp dem också. 

Vad har du mellan sidorna den här veckan? Är det senaste kvittot från ICA, ett gem från jobbet eller kanske du också alltid använder ett bokmärke? Är det inte dags att visa upp vad du använder just nu? Eller kanske du är som jag, samlar på bokmärken? Oavsett vad du använder, visa upp det! Lägg gärna en länk i kommentarerna så jag också kan se vad du har mellan sidorna.



Mitt bokmärke den här veckan är ett som än så länge bara legat i bokmärkeslådan. Jag köpte den på Nordiska Museet när vi var där förra året. Det jag blev förvånad över var att det fanns så få bokmärken att välja mellan. Visserligen kunde jag själv inte besöka butiken eftersom det inte fanns möjlighet att ta sig in med rullstol, men maken sa att inte ens den här låg framme utan han var tvungen att fråga efter bokmärken och då tog de fram den.




2 kommentarer:

  1. post it är toppen; ramlar inte och man kan skriva små anteckningar - men äger en hel del fina bokmärken.

    SvaraRadera